Aller au contenu principal

Competiţii de proiecte

1. Programul cadru Orizont 2020
 
2. Apel ProSafe ERA NET – 2016 - deadline 20 mai 2016
Apelul este lansat cu scopul de a complementa procesele inovative industriale cu conceptul Safe-by-design, ca parte integranta a acestora, de-a lungul intregului lant valoric al obtinerii produselor nanomateriale sau nano, inclusiv al proceselor de productie si de reciclare .
 
3. Apel MANUNET II 2016 - deadline 28 iunie 2016
Apelul pentru propuneri de proiecte MANUNET II este directionat catre proiecte transnationale de cercetare si dezvoltare orientate spre procese de fabricatie cu aplicatii si risc ridicat.
 
4. Transfer la operatorul economic - deadline 24 iunie 2016
Scopul proiectelor este acela de crestere a competitivitatii mediului economic prin asimilarea rezultatelor CDI ale organizatiilor de cercetare si transferul acestor rezultate catre piata.
 
5. Proiect experimental demonstrativ - deadline 17 iunie 2016
Scopul proiectelor il reprezinta realizarea si testarea modelelor demonstrative (functionale, experimentale) pentru produse, tehnologii, metode, sisteme sau servicii noi sau cu imbunatatiri semnificative din domenii de specializare inteligenta sau de prioitate publica.
 
6. Bridge Grant (Transfer de cunoastere la agentul economic) - deadline 10 iunie 2016
Scopul proiectelor este cresterea performantei si competitivitatii agentilor economici prin utilizarea expertizei existente in universitati in vederea asimilarii, dezvoltarii, imbunatatirii si optimizarii tehnologiilor moderne achizitionate de catre agentii economici.