Mergi la conţinutul principal
d
NEWS

COMUNICAT DE PRESĂ proiect „DEZVOLTAREA SPIRITULUI DE LIDER AL STUDENȚILOR ȘI ABSOLVENȚILOR UNIVERSITĂȚII PETROL-GAZE DIN PLOIEȘTI”

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

Societatea Antreprenorială Studențească din cadrul Universității Petrol-Gaze din Ploiești, în parteneriat cu Facultatea de Știinte Economice, derulează proiectul DEZVOLTAREA SPIRITULUI DE LIDER AL STUDENȚILOR ȘI ABSOLVENȚILOR UNIVERSITĂȚII PETROL-GAZE DIN PLOIEȘTI”, finanțat de Consiliul Național pentru Finanțarea Învățământului Superior, Fondul de Dezvoltare Instituțională.

     Scopul proiectului este de a oferi studenților și absolvenților în primii 3 ani de la absolvire, prin cele două cursuri, Manager de Proiect și Leadership și managementul echipei de înaltă performanță, dobândirea de competențe manageriale și cunoștiințe antreprenoriale necesare în perspectiva unei cariere de succes.

     Agenda activităților derulate în proiect:

31 OCTOMBRIE 2019

o   Ora 11:00 - Inaugurarea sălilor dedicate proiectului „DEZVOLTAREA SPIRITULUI DE LIDER AL STUDENȚILOR ȘI ABSOLVENȚILOR UNIVERSITĂȚII PETROL-GAZE DIN PLOIEȘTI”.

o   Ora 12:00 - Deschiderea oficială cu participarea stakeholderilor proiectului, în Aula Universității Petrol-Gaze din Ploiești.

o   Ora 14:30 - Organizarea unui workshop „Primii Pași în managementul echipei de înaltă performanță” cu participarea unor antreprenori și/sau potențiali investitori, în sălile dedicate proiectului HP2 și AI9.

o   Ora 15:30 - Realizarea unui program de coaching pentru elaborarea proiectelor de finanțare cu specialiști și reprezentanți ai partenerilor din mediul de afaceri și a cadrelor didactice cu o vastă experiență în accesarea fondurilor publice și/sau nerambursabile,consiliere privind aspectele legale,pregătirea unui plan de afaceri și modalități de accesare a fondurilor publice,în cadrul unui atelier de lucru, în sălile dedicate proiectului HP2 și AI9.

 

31 OCTOMBRIE- 2 NOIEMBRIE 2019

o   Derularea pentru studenți și masteranzi a cursului de Leadership și managementul echipei de înaltă performanță. Grupul țintă este de 50 de participanți, care au oportunitatea dezvoltării competențelor de leadership, self-management, abilitățile de comunicare și responsabilitate personală, , în sălile dedicate proiectului HP2 și AI9. La acest curs vor participa studenți și masteranzi de la Academia de Studii Economice din București, Universitatea din București, Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, Universitatea „Ovidius” din Constanța, Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu, Universitatea din Petroșani, Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești.

2-3, 9-10 NOIEMBRIE 2019

o   Derularea cursului de Manager de Proiect (Cod COR 242101), prin care se oferă competențe necesare dezvoltării abilităților de planificare, scriere, implementare, decontare și monitorizare a proiectelor cu fonduri nerambursabile, în sălile HP2 și IP6.

Ne face o deosebită plăcere să vă invităm joi, 31 octombrie 2019, începând cu ora 12:00, în Aula Universității Petrol-Gaze din Ploiești, la deschiderea oficială a proiectul „DEZVOLTAREA SPIRITULUI DE LIDER AL STUDENȚILOR ȘI ABSOLVENȚILOR UNIVERSITĂȚII PETROL-GAZE DIN PLOIEȘTI” și folosim această ocazie pentru a vă transmite încă o dată cele mai bune gânduri ale noastre!

Având în vedere bunele relații de colaborare dintre dumneavoastră și Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești, vă invităm să participați, alături de noi, la deschiderea oficială și vă rugăm să ne sprijiniți prin mediatizarea proiectului.

 

Cu deosebită considerație,

 

Echipa de proiect

 

Conf. univ. dr. Pătrașcu Aura - Manager de proiect

Prof. univ. dr. ing. ec. Buzoianu Angela Daniela - Responsabil cu resursele umane implicate în pregătirea și implementarea proiectului

Lector univ.dr.Brezoi Alina Gabriela - Responsabil cu promovarea proiectului

Lector univ.dr.Dumitru Ileana-Responsabil consiliere și orientare profesională

Lector univ. dr. Mihai Valia- Responsabil financiar și achiziții publice