Mergi la conţinutul principal
d
NEWS

Programe pentru profesorii şi cercetătorii români interesaţi de burse de cercetare sau de predare în Statele Unite

Programe pentru profesorii şi cercetătorii români interesaţi de burse de cercetare sau de predare în Statele Unite
 
 
 
image
 
 
Fulbright-RAF Scholar Award 2021-2022 
 
Deadline: 2 decembrie 2020
Programul este conceput pentru a oferi profesorilor români din universitățile tehnice experiența într-o universitate din SUA axată pe dezvoltarea și integrarea educației antreprenoriale.  

Profesorii selectați vor participa la un program de fellowship de un semestru la Ain Center for Entrepreneurship la University of Rochester, Statele Unite. Pe durata semestrului profesorii observă condițiile ce favorizează un ecosistem antreprenorial funcțional, dezvoltă planuri pentru oferte noi de cursuri, primesc consultanță de la experți în lansarea de inițiative antreprenoriale noi și devin parte a unei rețele de profesioniști cu o viziune comună despre mediul de start-up în România.

MAI MULTE INFORMAŢII AICI
 
 
 
 
image
 
 
Fulbright Visiting Scholar Award 2021-2022
 
Deadline: 8 noiembrie 2020
Programul oferă burse cadrelor didactice și cercetătorilor din universități, centre și institute de cercetare, care doresc să predea ori să realizeze studii și cercetări în mediul academic american. 

Candidații sunt invitati să aplice pentru stagii de cercetare, de predare sau cu proiecte combinate (cercetare și predare), în orice domeniu, cu excepția medicinei clinice.

Mobilitățile vor avea durata cuprinsă între 3 și 6 luni. 

MAI MULTE INFORMAŢII AICI
 
 
 
 

ALTE NOUTĂŢI

 

Apelul „European Green Deal Call”

- Invitaţie la parteneriat -

 
Organizațiile industriale, IMM-urile, universitățile, centrele de cercetare, instituțiile publice, ONG-urile, organizațiile internaționale sunt invitate să aplice la apelul „European Green Deal Call”, cu condiția de a avea cel puțin 3 parteneri din țările programului. 
 

DETALII APEL
---------------------------
ALTE INFORMATII


Dacă doriți să includeți în propunere și un partener din Turcia, expertul în afaceri europene al Direcției pentru afaceri europene Dr. Petek Karatekelioğlu (bp@ab.gov.tr) poate fi contactat pentru consultanță cu privire la stabilirea de parteneriate cu părțile interesate din Turcia.

Apelul „European Green Deal Call” publicat de Comisia Europeană la 18 septembrie 2020 în cadrul Programului Orizont 2020 își propune să finanțeze proiecte de cercetare și dezvoltare și inovare cu scopul de a face continentul european „neutru din punct de vedere climatic” până în 2050 În cadrul apelului cu un buget de 1 miliard de euro, au fost deschise competiții pe 20 de subiecte în 10 domenii prioritare pentru a depăși provocările climatice și de mediu ale Europei.
 
 
 
image
 

Apelul Martí i Franquès 2020 pentru granturi doctorale este deschis!

 
 
Universitat Rovira i Virgili (URV) anunţă deschiderea competiţiei Martí i Franquès în cadrul căreia sunt oferite 76 de granturi doctorale.

Termenul limită pentru depunerea aplicaţiilor: 15 noiembrie 2020.
 

MAI MULTE INFORMAŢII AICI
---------------------------

 
 
 
image
 
 
Unitatea Executivă pentru Finanţarea Învăţământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării şi Inovării (UEFISCDI) este o instituție publică aflată în subordinea Ministerului Educației şi Cercetării. Asigură atât realizarea de studii ce fundamentează procesul de repartizare a fondurilor alocate de la bugetul de stat pentru universităţi, cât și coordonarea, din punct de vedere administrativ, a unor programe și subprograme din Planul Național de Cercetare, Dezvoltare, Inovare.

În calitate de agenție de finanțare a cercetării, similar cu agenții internaționale de prestigiu, organizează competiții și ulterior monitorizează implementarea proiectelor acceptate la finanțare. 
 
 
VIZITEAZĂ UEFISCDI PE:
 
facebook Facebook
twitter Twitter
web Website
 
 

Adresa: Str. Mendeleev nr. 21-25,Sector 1, Cod 010362, Bucuresti.
Website: uefiscdi.gov.ro E-mail: pr@uefiscdi.ro  Tel: 004 021 30 23 850  Fax: 004 021 31 15 992 
Program de lucru: Luni - Vineri 8:00-16:00

 
Dacă doriți să nu mai primiți acest email vă rugăm să ne contactați la adresa: dezabonare@uefiscdi.ro.

Copyright © 2020 UEFISCDI
Toate drepturile rezervate.